Advies


Phoenix Bio is gespecialiseerd in het geven van advies op het gebied van brandwering en isolatie in de sectoren utiliteitsbouw en industrie.

Brandpreventie

De veiligheid van uw gebouwen, personen en inboedel staan bij ons hoog in het vaandel.

De brandwerende knelpunten van uw gebouw brengt Phoenix BIO graag in kaart. Wij adviseren  bij zowel nieuwbouw als bestaande bouw en bieden ondersteuning bij het brandveilig krijgen en houden van het gebouw.

Advisering brandveiligheid

Phoenix BIO geeft u advies omtrent brandveiligheidsvraagstukken binnen uw bedrijf. Wij hebben voor alle brandwerende kwesties een passende oplossing en bieden vakkundig advies omtrent brandwering. Wij kunnen ter plaatse uw project  inventariseren en bekijken wat de mogelijkheden zijn. Het bijwonen van een presentatie bij Phoenix BIO behoort ook tot de mogelijkheden.

Volgens het Bouwbesluit ligt tussen de diverse brandcompartimenten een WBDBO-eis van 30 of 60 minuten, afhankelijk van de situatie. Met een brandoverslag/doorslagberekening wordt beoordeeld of er brandwerende voorzieningen noodzakelijk zijn.

Phoenix BIO geeft:

  • advies  over de compartimentering van het gebouw met de aanwezige doorvoeringen, scheidingswanden en staalconstructies brandveilig gemaakt kunnen worden.
  • advies omtrent de grootte van de sparingen waar diverse objecten doorheengaan.
  • advies omtrent de ruimte van kunststofleidingen in verband met het plaatsen brandmanchetten.

Advisering Isolatie

Phoenix BIO geeft u gedegen advies omtrent de isolatiemogelijkheden van uw aangebrachte installatie. Wij geven een goed onderbouwd advies over welke isolatiesoorten er het beste gebruikt kunnen worden.

  • advies over verschillende soorten leidingdragers
  • advies over de dikte van isolatie voor cv en koeling
  • geluidsadvies

- Phoenix BIO kiest de beste oplossing voor u -


Vrijblijvend advies nodig voor uw projecten 050 - 251 00 51

Ons laatste nieuws


Blijf altijd op de hoogte

Project foto's


Bekijk ons werk