Brandwering


Brandwering #2Brandbeveiliging

Brandbeveiliging voorkomt dat een brand zich binnen een gebouw verspreidt en zorgt ervoor dat rook en giftige gassen binnen brandende ruimtes blijven. Schade en letsel kan worden voorkomen door compartimentering. De ruimtes worden opgedeeld zodat er bij brand geen verspreiding van vuur, rook en giftige gassen kan doorslaan naar aangrenzende ruimtes.

Bouwbesluit

De brandwerende voorschriften van uw bedrijf moeten in orde zijn. Er moet voldaan worden aan weerstandseisen tegen branddoorslag en brandoverslag (WBDO-eisen). Hierdoor wordt het risico op schade door brand geminimaliseerd. Deze continuering van het bedrijfsproces ondervangt de kans op productieverlies.

Bij bestaande bouw/renovatieprojecten inventariseert Phoenix BIO voor u de mogelijkheden om aan de wettelijke brandvoorschriften te kunnen blijven voldoen. Ook bij nieuwbouwprojecten biedt Phoenix BIO  de oplossing voor brandbeveiliging.

Brandveiligheid

Phoenix BIO is gespecialiseerd in:

- het brandwerend afdichten van doorvoeringen in brandcompartimenten en de inwendige scheidingswanden.

- het brandwerend bekleden en coaten van staalconstructies/ijzeren leidingen

- het aanbrengen van brandmanchetten om de doorvoer van kunststofbuizen te beschermen, zodat wordt voorkomen dat de brand doorslaat.

Brandwerende doorvoeringen

Phoenix Bio werkt in alle verschillende disciplines de doorvoeringen af. Naden, kieren, leidingen en luchtkanalen worden brandwerend afgewerkt. Dit zorgt naast een hoge brandveiligheid in ziekenhuizen, verpleegtehuizen, verzorgingstehuizen, appartementencomplexen, openbare gebouwen, ook voor een hoge brandveiligheid in de industrie, zowel  bij nieuwbouw als bij oude gebouwen.

De brandwerende isolatie die Phoenix BIO aanbrengt beschermt uw gebouw, personen , producten en uw toekomst.

Brandwerende isolatie

Phoenix BIO beschermt uw bedrijf middels brandwerende isolatie tegen de gevolgen van brand.

Wij zorgen dat uw bedrijf voldoet aan de wettelijke eisen die aan brandbeveiliging worden gesteld. Deze WBDO-eisen (weerstand tegen Brand Doorslag en Brand Overslag) zijn vastgelegd in het Bouwbesluit. Phoenix BIO biedt vakkundig advies omtrent isolatie en komt ter plaatse inventariseren wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf.

Vakspecialisten

De gecertificeerde vakspecialisten van Phoenix BIO zijn vakkundig opgeleid om brandwerende materialen van hoge kwaliteit aan te brengen. Phoenix BIO heeft ruime ervaring op het gebied van brandwerende voorzieningen en -systemen. De monteurs werken iedere dag aan het brandveilig maken van gebouwen.

Wij bieden  vakkundig advies omtrent brandwering en komen ter plaatse inventariseren wat de  mogelijkheden zijn voor uw bedrijf.

Werkwijze

Alle brandwerende werkzaamheden worden opgeleverd met logboek, inclusief alle certificaten en testrapporten. Een digitaal logboek met bijbehorende QR-code behoort tot de mogelijkheden.

- Brandpreventie begint bij Phoenix BIO -


Heeft u vragen over brandpreventie 050 - 251 00 51

Ons laatste nieuws


Blijf altijd op de hoogte

Project foto's


Bekijk ons werk