Isolatie


Isolatie #3

Phoenix Bio is gespecialiseerd in thermische isolatie, dampdichte isolatie, akoestische isolatie en brandwerende isolatie in de sectoren utiliteitsbouw en industrie.

Thermische isolatie

Thermische isolatie gaat energieverlies tegen en levert energiebesparing op. Phoenix Bio biedt warmte-isolatie en koude-isolatie.

Warmte-isolatie

Met minerale wol schalen worden leidingen geïsoleerd, eventueel afgewerkt met Isogenenpakfolie en aluminium stucco beplating. Appendages kunnen  met isolatiematrassen geïsoleerd worden.

 

Koude-isolatie

Beperkt energieverliezen en voorkomt condens- en ijsvorming en roestvorming. Afwerken met aluminium stucco beplating behoort tot de mogelijkheden.

Dampdichte isolatie

Om condensvorming te voorkomen in koelleidingen, koudwaterleidingen en hemelwater afvoeren.

Energiebesparing

Het isoleren van bijvoorbeeld techniekruimtes met steenwol en /of isolatiematrassen is een investering die zich binnen afzienbare tijd weer terugverdiend.

Akoestische isolatie

Middels akoestische isolatie om hemelwater- en rioleringsleidingen wordt geluid binnen de ruimte gehouden. Phoenix BIO zorgt ervoor dat de geluidsreductie voldoet aan de normering.

Utiliteitssystemen

Phoenix BIO isoleert alle leidingen en luchtkanalen  in uw gebouw:

-luchtkanalen met of zonder plaatafwerking

-cv-installaties

-gekoeld waterleidingen

-stoomleidingen

-koud- en warmwaterinstallatie

-rioleringsleidingen

Phoenix BIO maakt gebruik van kwaliteitsproducten en werkt zodoende vanzelfsprekend met hoogwaardige isolatiematerialen.

Vakspecialisten

Onze  gecertificeerde vakspecialisten zijn vakkundig opgeleid om de isolatiematerialen van hoge kwaliteit aan te brengen. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van het isoleren van alle utiliteitssystemen en bieden vakkundig advies omtrent isolatie en komen  ter plaatse inventariseren wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf.

Armaflex

- Phoenix BIO de ideale isolatiepartner -


Heeft u vragen over Isolatie bel ons 050 - 251 00 51 

Ons laatste nieuws


Blijf altijd op de hoogte

Project foto's


Bekijk ons werk