Onderhoud


Phoenix Bio is gespecialiseerd in het onderhoud van brandwering en isolatie in de sectoren utiliteitsbouw en industrie.

Garantiecertificaat

U ontvangt van ons een garantiecertificaat na uitvoering van de werkzaamheden. Alle brandwerende werkzaamheden en isolatiewerkzaamheden worden opgeleverd met een digitaal logboek, inclusief alle certificaten en testrapporten.

Overeenkomst

Phoenix BIO kunt u inschakelen om ervoor te zorgen dat uw gebouw blijft voldoen aan de wettelijk gestelde eisen. Wij inventariseren de compartimentering en controleren de bouwkundige tekeningen, zo brengen wij de stand van zaken met betrekking tot brandwering in uw bedrijf op professionele wijze in kaart.

Onderhoudscontract

Door het afsluiten van een onderhoudscontract met  Phoenix BIO weet u zeker dat u altijd voldoet aan de wettelijke gestelde eisen omtrent brandbeveiliging.

Jaarlijkse update

De brandwerende afdichtingen worden één keer per jaar door Phoenix BIO gecontroleerd.

Herstelwerkzaamheden van doorbroken brandweringen worden door onze vakkundige monteurs uitgevoerd. Beschadigd isolatiemateriaal wordt hersteld.

Phoenix BIO werkt ook de nieuwe doorvoeringen binnen uw bedrijf af.

QR-scan

Elke brandwerende doorvoering wordt door Phoenix BIO voorzien van een sticker met QR code. Door het scannen van deze code wordt op effectieve wijze contact gemaakt met het digitale logboek. Deze QR code maakt snel duidelijk waarmee een doorvoer is afgedicht en in wat voor scheiding hij zich bevindt.

- Een veilige toekomst met Phoenix BIO -


Vragen over Onderhoud bel ons 050 - 251 00 51

Ons laatste nieuws


Blijf altijd op de hoogte

Project foto's


Bekijk ons werk